Schimbarea se produce inclusiv cu resurse financiare. Avem nevoie de sprijinul tău. Finanțarea este esențială pentru a susține proiectele asociației inițiate și dezvoltate de membrii platformei.

În spiritul transparenței și al participării, publicăm periodic execuția bugetară a asociației și vom transfera acest model deschis oricărui proiect viitor construit în jurul Platformei România 100.

Donează orice sumă îți permiți, pentru a ne ajuta să schimbăm România. Împreună.

Poți alege dintre oricare din modalitățile de mai jos:

1. Donație recurentă prin card bancar sau PayPal (necesită înregistrare)

Aceasta este metoda de sprijin pe care noi o preferăm. Angajamentul tău de a dona în fiecare lună ne va ajuta să avem un flux financiar predictibil și stabil. Pentru a face acest lucru trebuie să îți creezi un cont de donator. Acest cont îţi va permite să ai un control complet al donaţiilor (urmărirea plăţilor, oprirea plăţilor, modificarea datelor, etc)

2. Donatie unică prin card bancar

Dacă doreşti să donezi o singură dată, prin card bancar, poți alege dintre sumele de mai jos sau poți introduce suma exactă.

3. Donaţie unica prin PayPal

Poţi dona prin sistemul PayPal, apăsând butonul de mai jos:

4. Donaţie prin transfer bancar

Dacă doreşti să donezi prin transfer bancar direct, poţi folosi conturile de mai jos:

Cont donaţii RON: RO98 BTRL RONC RT03 8695 0002

Cont donaţii EURO: RO48 BTRL EURC RT03 8695 0002

Asociaţia Platforma România 100

Banca Transilvania

5. Redirectionare 3,5%

Ne puteți sprijini prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Platforma România 100. Donează pentru civism și implicare și împreună putem să schimbăm România!

Descarcă declarația și completează datele tale!

Descarcă declarația

După completarea formularului, îl puteți depune personal sau prin împuternicit la sediul ANAF de care aparțineți sau îl puteți trimite prin poștă, cu confirmare de primire. De asemenea, puteți transmite online acest formular. Luați legătura cu noi la adresa [email protected] și vă ajutăm cu depunerea formularului!

6. Redirecționare 20% din impozitul pe profit

Companiile plătitoare de impozit pe profit pot susține un ONG fără niciun cost suplimentar, în baza unui Contract de Sponsorizare. Cu alte cuvinte, fondurile suportate pentru astfel de acţiuni diminuează sumele ce trebuie achitate statului în contul impozitului pe profit.

Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat (art. 25 i. Cod Fiscal).

Contract de Sponsorizare Registrul Entităților - deduceri fiscale

Scrieți-ne la adresa [email protected] pentru a vă ajuta cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit.